Där var Scrubs slut. Efter 8 säsonger så har de lagt ner serien. Som alltid är det lite splittrade känslor när det kommer till serieavslutningar. På ett sätt vill jag ju att det bara ska fortsätta, men på ett annat är det skönt att det är över.

Serieavslutningen var bra och nära till tårar som vanligt. Hela säsong 8 var mycket bättre än säsong 7 som var riktigt dålig. Så egentligen borde de avslutat den vid 6e säsongen för det märktes så tydligt att den tappade kvalité i s7. Men nu är det då över.

Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till serien heller. Det är ju inget mästerverk, den har sina allvarligare sidor som kommer fram mellan skratten och det är en lustig blandning ibland. Först sitter man och asgarvar och sekunden efter storgråter man för nån har dött.

Nu har jag bara en humorserie att titta på, How I Met Your Mother, får väl se hur den artar sig!