Psyket är bra underligt ändå. Hur hjärnan arbetar och väljer ut vad man vill se och vad man vill strunta i att se. Ett av de tydligaste exemplen kan jag dra… Du har fått för dig att du bara MÅSTE köpa en viss bilmodell. Efter att du ställt dig in på att du vill ha en sådan så ser du dem hela tiden på stan, från att inte ha sett en enda innan. Så är jag för tillfället med en viss sorts buske. Den är knallgul.. Aldrig lagt märke till den innan, sen så såg jag den hos en bekant som skaffat hus… Efter det ser jag dom överallt. Min granne har en.

En annan sak jag reflekterat över är hur man hanterar åldrande. Jag kan ha skrivit om detta tidigare. I mitt sinne när jag iaktar mina föräldrar så är dom ~40 år gamla. Det är så jag ser dom. Saken hör väl till att när mina föräldrar var 40 år så var jag… 7 år gammal. Så på något sätt så ser jag bilden av mina föräldrar som de var när jag var liten parvel. Inte som de 60åringar som de faktiskt är. Inte för att det är något fel med att vara 60, absolut inte. Men det är nästan så att JAG börjar få åldersnojjor. Tiden går så sjukt fort nu för tiden och mina föräldrar är snart pensionärer. Min största brorson är snart 4 år… FYRA… vad är det som händer.

Över och ut, åldersakuten here I come.