Jag vet inte om ni, mina trogna läsare, kommer ihåg när jag berättade om min hattupplevelse? Det där som bara händer på film, att det börjar blåsa så att kepsen flyger av huvudet! För det hände ju mig när jag väntade på tåget för ett tag sedan.

Det har hänt igen! Inte just den grejen men en annan sak som bara händer på film!

Jag satte mig i bilen och körde iväg. Svängde vänster, upp för en liten backe, sedan ner för en lång backe och svängde höger ut på en lite större gata. Pang! sa det. Jag började undra vad det var som lät, så jag kollade i backspegeln och såg något oranged som rullade på gatan… Sedan började jag skratta.

Jag har alltså stått vid bilen, ställt min ORANGEA vattenflaska på biltaket, tagit av väskan och jackan å ställt i baksätet, satt mig i bilen och kört iväg. Med flaskan på taket.

Ibland börjar man fundera på hur man är funtad ;). Men jaja, nån gång ska ju vara den första!

Det värsta är väl att jag inte har någon vattenflaska längre. En har gått sönder, den andra ligger trasig på en gata i Mariestad och min tredje är försvunnen. Måste hitta en ny innan måndag!