Japp, så var svenska grillpremiären över. Något av ett antiklimax skulle man kunna tycka. Å andra sidan hade jag inga förväntningar på programmet då jag nästan räknat ut det innan det börjat.. Lennie Norman… vafan liksom. Men det fanns några höjdpunkter i alla fall!

Anders Ekborg tycker jag gjorde bästa insatsen ikväll, tätt följt av Claudia Galli. Erik Hörstadius var också helt okej. Resten tyckte jag höll ganska medioker kvalité. Det kändes som om dom inte riktigt vågade ta i. Och Lennie.. vafan, han tog det mer som vanlig stand-up än roastning…

Det mest skrämmande var väl att på min top3 var 2 av dom vänner till den grillade. Som alltså inte kommer komma tillbaka till resterande program. Men frågan är väl om de gjort lika bra jobb om de inte känt personen i fråga.

Det kan vara så att vi svenskar är lite för försiktiga och tillbakahållna för att kunna göra detta bra. Ska bli intressant att se om Roast på 5an blir bättre.

Jag ska inte måla fan på väggen, det kan vara så att det bara är uppvärmning nu och att det kommer bli hårdare och härligare längre fram. Det är vad jag hoppas på. För det är ju faktiskt en “ny” form av humor här i sverige, allt tar sin tid!

Jag lägger till en grymt bra roastning, så ni har lite att jämföra med 😉

<!–
WriteFlash('’);
//–>