Det har då äntligen hänt, jag har köpt mig en ny mobiltelefon. EFter två års troget tjänande har min härliga k700 fått tjänstledigt och är nu ersatt av en z710. Jag bytte mest för att joysticken till min gamla var helt paj och jag inte kunde göra det jag ville med den, typ smsa och gå genom menyer ;).

Jag försökte även göra en fin beställning av kläder från USA, 5 par jeans, två skjortor för 1500kr, det är RÄTT billigt.. Tyvärr verkar de inte gå med på att skicka det till en adress medan man har billing på en annan. De tyckte att jag skulle ringa affären innom 24 timmar annars går ordern ut. så när jag kommer hem antar jag att jag kommer göra ett långdistanssamtal till USA och snacka lite Engelska. Jävla tur jag är så grym på engelska helt enkelt ;).

Sitter just nu i skolan och skriver på mitt examensarbete, håller på att göra en virtuell intervju med huvudkaraktären i mitt spel, det känns rätt fånigt måste jag säga, att sitta och skriva svar på frågor man ställer och så. Men det är bra, får igång tänkandet och det gör att jag kan rättfärdiga beslut som kommer att tas under resans gång för denna Johan Hurtig som han heter!

Annars händer inte så mycket, det regnar ute och jag spelar för mycket World of Warcraft, men det är ju sen gammalt ;). Att det regnar är ju rätt jobbigt dock me tanke på att det kommer bli grymt halt ute!

Ska städa när jag kommer hem sen tror jag, iaf plocka iordning, att det är så jävla lätt att stöka ner det? Det tycker jag är konstigt, men det som är ännu konstigare är ju att det faktiskt är lätt att göra iornuing det fast man GÖR det inte… DET är konstigt.