Så var man igång med exjobbet igen då. Det var ett år senast jag gjorde detta och då gick det sådär. Men det känns bättre i år.

Varför det känns bättre? Jo det kan ju vara för att jag fått mer gjort på examensarbetet på två veckor nu än jag fick på 20 veckor förra året så det är en stor bidragande del ;).

Sitter i skolan och skriver detta, har gjort upp en mall för hur den reflekterande texten skall se ut idag, fixat och trixat lite, blev bra tycker jag. Är det något jag är bra på så är det ju faktiskt att fixa upp sånna mallar, jag gillar det, det är skönt. Lika skönt som att göra tomma skal till hemsidor.

Hade handledning igår med min handledare Peter Zackariasson, trevlig kille, funkar bättre än med min förra handledare, han känns mer engagerad och hjälpsam än vad Jonas gjorde, jag spår en strålande framtid för min egen del ;).

Jag håller just nu på med att göra ett flödesschema över storyn som jag har skrivit, eller ja, håller på att skriva. Det är faktiskt svårare än vad man kan tro i början, men det släpper ju efter ett tag som tur är, och det bara flyter på =). Började även skriva ner de olika vägarna spelaren ska kunna gå lite sådär omedvetet.

Det gör att jag får skriva mycket, och det är ju det jag tycker om att göra så det kan ju knappast bli bättre =D.

Jag har faktiskt även dragit ner lite på mitt World of Warcraft-spelande, vilket är sjukt skönt. Jag stressar inte lika mycket längre utan låter det ta den tid det tar. Ibland kändes det faktiskt som ett jobb och det är ALDRIG bra ;). Om detta hade varit Henrik för 6 månader sedan så skulle han inte suttit i skolan utan han skulle ha varit hemma och lvlat sin karaktär, bara det är ju ett framsteg!

Nej, jag skall fortsätta, Over and Out